Personvernpolicy

date
slug
personvern
status
Published
tags
summary
type
Page
Vi tar ditt personvern på alvor. Denne personvernpolitikken beskriver hvilken type informasjon vi samler inn fra våre besøkende og hvordan denne informasjonen blir brukt og beskyttet.

Informasjonssamling og Bruk

Personlige Data

Vi samler kun personlige data (som navn, adresse, e-postadresse, telefonnummer) når du frivillig oppgir denne informasjonen, for eksempel ved bestillinger eller henvendelser.

Ikke-personlig Informasjon

Vi samler også ikke-personlig informasjon som nettlesertype, operativsystem, og webtrafikkdata for å forbedre brukeropplevelsen på vår nettside.

Cookies

Vår nettside bruker "cookies" for å forbedre brukeropplevelsen ved å huske dine preferanser og tidligere besøk.

Deling av Informasjon

Konfidensialitet

Din personlige informasjon deles ikke med tredjeparter, med unntak av når det er nødvendig for å fullføre en transaksjon, som for eksempel for levering.

Juridiske Krav

Vi kan utlevere personopplysninger når loven krever det eller når det er nødvendig for å beskytte våre rettigheter.

Sikkerhet

Vi tar sikkerhetsforanstaltninger for å beskytte mot tap, misbruk eller endring av informasjonen vi har samlet inn. Dette inkluderer bruk av SSL-teknologi for å sikre dataoverføringer.

Retten til Å Trekke Tilbake Samtykke

Du har rett til å trekke tilbake ditt samtykke til enhver tid, i samsvar med gjeldende lover og forskrifter.

Endringer i Personvernpolitikken

Vi forbeholder oss retten til å gjøre endringer i denne personvernpolitikken. Eventuelle endringer vil bli oppdatert på denne siden.

Kontaktinformasjon

Hvis du har spørsmål eller bekymringer knyttet til vår personvernpolitikk, vennligst kontakt oss via e-post eller telefon.

Ved å bruke vår nettside, samtykker du til innsamling og bruk av din informasjon som beskrevet i denne personvernpolitikken.

Kontakt |FAQ |Om OnlineKatalog.no |Personvern | © OnlineKatalog.no 2022 - 2024